d

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Catering

  • Catering za podjetja ali domače zabave: Ste že siti narezkov? Presenetite goste s pisanimi, zvrhanimi pladnji arabskih dobrot.
  • Catering za piknike: Piknik malo drugače – privoščite si arabske čevapčiče za žar z arabskim kruhom in zelenjavnimi prilogami ali pa falafel z raznimi dodatki in osvežilno tabulleh solato.
  • Slowfood večeri: Želite popestriti ponudbo v vaši restavraciji ali udobno praznovati doma? Kuhali vam bomo vrhunske arabske specialitete in vas postregli z več hodi. Po želji vam bodo plesale mične trebušne plesalke. Poskrbimo tudi za vodne pipe.
  • Catering na prireditvah. Koncerte, ulične dogodke, sejme in druge prireditve bo gotovo popestrila lična stojnica okrepčevalnice Abi Falafel z dobrotami naše stalne ponudbe.

Pripravimo bogate pladnje različnih malih specialitet obogatenih z arabskimi začimbami, zelenjavnimi prilogami in slastnimi omakami.

 

Za naročila nam pišite na catering@falafel.si

ali pokličite na 041 735 729 ( 9:00 -19:00 )

Z veseljem vam svetujemo.

Vsa hrana je opisana http://www.falafel.si/cenik/

 

DODATNA PONUDBA

Strežba – v orientalske obleke oblečene hostese.

Orientalska plesalka – učiteljica in koreografinja Alja Shaar, ena izmed pionirk orientalskega plesa pri nas, že vrsto let uspešno sodeluje z Abi Falaflom. Njen repertoar je bogat in obsega klasične, folklorne in šov orientalske plese.

Bobnar – dogodek si lahko dodatno popestrite še z mojstri arabske darabuke.

 

Za naročila nam pišite na catering@falafel.si

ali pokličite na 041 735 729 ( 9:00 -19:00 )